Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Gitte Reimer

Sygeplejerske og familieterapeut,

Telefon51950692

Emailgitte.reimer@mail.dk

Jeg er et selvstændigt, aktivt, engageret og socialt menneske. Jeg er interesseret i litteratur og kultur og deltager gerne i socialt og frivilligt arbejde.Jeg holder af at rejse med familie og med venner.

Jeg er samlevende på 23. år og min mand og jeg bor på landet i en mindre landsby, hvor vi har anguskreaturer, høns og en stor køkkenhave.

Jeg er  uddannet som sygeplejerske. Senere uddannet som familieterapeut ved The Kempler Institute. Har arbejdet i mange år som leder i kommunalt og regionalt regi. Endvidere haft privatpraksis igennem 12 år som familie- og psykoterapeut og som underviser/konsulent ved forskellige uddannelsesinstitutioner og organisationer.

Fagproffessionelt har jeg arbejdet med flygtninge, psykiatriske patienter, ældreområdet samt familie og børne området.

Jeg er ikke længere aktiv på arbejdsmarkedet, men min erfaring fra mit proffessionelle arbejde betragter jeg stadig som et aktiv og bruger den stadig i forskellige sammenhænge f-eks politiske.